Red de Centros Educativos para el Desarrollo y la Ciudadanía Global

InteRed Catalunya presenta la campanya «Actua amb Cures. Transforma la Realitat»

/ Deja un comentario

Invitacio_Actua_Con_Cuidados_InteRed

 

InteRed Catalunya presentarà la nova campanya de l’ONGD «Actua amb Cures. Transforma la Realitat» el proper dissabte 8 de juny a les 17.30h al Centre Passatge (Passatge Mercader, 13 – 08008 Barcelona).

L’objectiu principal del projecte és visibilitzar i reconèixer el treball de cures (alimentar, cuidar, estimar…) com a imprescindible per al sosteniment de la vida i de les societats i reclamar que sigui assumit de manera coresponsable per part de tots els membres de la societat (homes, dones, empreses, Estat). Amb aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, volem, doncs, fomentar la reflexió sobre el tipus de societat en què vivim i promoure un nou model de desenvolupament més humà, just i solidari.

Carme Campdelacreu (Delegada d’InteRed Catalunya), Núria Vives (coordinadora de la campanya a Catalunya) i Núria Beitia (psicòloga, magistra de Duoda (UB), mare i mestressa de casa) intervindran en la presentació.

D’altra banda, aprofitant el XX è Aniversari d’InteRed, es farà un petit recorregut pels 20 anys de trajectòria de l’ONGD. Acabarem l’acte amb una actuació musical i un refrigeri per a tothom.

Us hi esperem!

Deja un comentario

Tienes que ser suscrito para dejar un comentario.

Instagram

Twitter

Suscríbete a nuestro boletín de noticias